1-4.jpg

Vauvanhoito oli vastuullista ja raskasta hommaa, mutta kyllä siinä oli jotain palkitsevaakin, kuten Joonas huomasi katsellessaan pienen poikansa viattomiin, ruskeisiin silmiin.

2-4.jpg

Sillä aikaa kun Joonas oli syöttänyt ja hoitanut Oliveria, Beata oli käynyt shoppailemassa hieman äitimäisempää puettavaa päälleen.

3-5.jpg

Tottakai Beatakin osallistui pienen pojanpalleronsa kasvatukseen leikittämällä, hellimällä ja pesemällä Oliveria.

5-4.jpg

Yleensä vapaa-ajallaan kun Joonas ei ollut töissä tai hoitamassa Oliveria, hän maalasi muotokuvia ihanasta vaimostaan Beatasta. Joonaksesta oli tärkeää että jälkipolvet muistaisivat suvun aloittajan kasvot.

6-4.jpg

Lastenhoitajien karmivasta maineesta huolimatta minun oli pakko palkata yksi jotta Beata ja Joonas pääsisivät hankkimaan rahaa unelmien urheiluautoon. :D

7-4.jpg

Beata sai kuitenkin potkut heti alkuunsa, ja etsi uusia töitä. Lopulta hän luovutti, antoi lopputilin lastenhoitajalle ja ryhtyi kotiäidiksi.

8-3.jpg

Kodista puheenollen, rakensin lapselle ja tuleville lapsille oman, yhteisen huoneen uusine kalusteineen ja tapetteineen.

9-3.jpg

Tässä vielä toinen puoli lastenhuoneesta.

10-4.jpg

Joonaskin päätti ottaa lopputilin töistään ja hankkia uusia hommia, sillä Joonaksen elämäntoive on päästä urheilu-uran huipulle, EI lääketiedeuran.

11-4.jpg

Kaikkien töidenvaihdosten ja lopputilien välissä tapahtui yksi pieni onnellinen tapahtuma: Oliverista tuli taapero äitinsä ja isänsä keskeneräisen taulun katsellessa.

12-4.jpg

Tässä lähempi kuva. Perii isänsä nokan ja äitinsä silmät. Pakko sanoa että inhoan tuota tumminta korvaavaa ihonväriä, pakko vaihtaa se jossain välissä.

13-4.jpg

Ja tässä uudistunut, söpö Oliver ! :3

14-5.jpg

Beata halusi itse opettaa lapselleen kaiken tarvittavan kävelystä lähtien.

15-5.jpg

Tässä välissä mainittakoon että Joonas sai töitä urheilu-uralta maskottina. Mutta pohjaltahan on aina aloitettava ! :)

16-4.jpg

Oliver oli harvinaisen kiltti lapsi ja meni kiljumatta jopa potalle.

17-4.jpg

Oliver oppi myöskin nopeasti puhumaan ja ensimmäinen sana olikin "Työttötuoli!" iloisen jokelluksen saattelemana.

18-4.jpg

Mutta aina ei Oliverkaan ollut kiltti.

19-4.jpg

Ja Beatan aamupahoinvointi teki comebackin vauvatoiveiden saattelemana. (Tässä mainittakoon etten kuvaa jokaista Beatan ja Joonaksen pelehtimiskertaa joten älkää hämmentykö jos Beata on yhtäkkiä raskaana.)

20-4.jpg

Raskaudestahan tuo mystinen pahoinvointi johtukin, ja Beata maha pomppasi iloisesti löyhkäävien jätteiden keskellä.

21-3.jpg

Kaikkien iloisten tapahtumien keskelle mahtui hippunen draamaakin: ulosottomies kävi hakemassa maalaustelineen Gableilta. :(

22-3.jpg

Oliverin taaperoajan viimeiset päivät lähestyivät loppuaan, ja Oliver juhlisti sitä leikkimällä leikkihevosellaan varsin villisti.

23.jpg

Ja tädääm, niin kasvoi Oliver lapseksi ilman synttärikakkua ja äidin katsellessa vieressä. Kummallista että Beata sai Oliverin kasvusta enemmän tavoitepisteitä kuin Oliver itse. o.O

Kommenttia ?