1-3.jpg

Vessasta oli tullut Gablen nuoriparin lempihuone. Vessassa saattoi jutella, pussailla tai rentoutua.

2-3.jpg

Joonas uudisti tyyliään, tällä kertaa vaatteiden kautta. Ruma, kulahtanut huppari heitettiin roskakoriin ja päälle ilmestyivät tyylikäs t-paita ja farkut.

3-4.jpg

Beata oksenteli usein ja ajatteli vauvoja. Oii, vauvoja, Beatan päässä pyöri hänen oksentaessaan metalliseen wc-pyttyyn.

5-3.jpg

Joonaksen ruoanlaittotaidot rocks ! Heti toisen kerran tämän laittaessa ruokaa syttyi tulipalo. Onneksi Gableilla on palohäläri.

6-3.jpg

Ja tälläinen ruma palomies sieltä tuli. Nyt sammui viimeisinkin toiveeni palomiesten komeudesta ;< Ja kehtasi vielä ajatella irstaasti Beatasta !

7-3.jpg

Aamun valjetessa Beata järjesti hääjuhlat. Todistajina olivat ruma Miina, joku random pikkupoika, ja Gablejen oma auto Tomppa ! :D

8-2.jpg

Häiden jälkeen Joonas järjesti maljannoston Beatan kunniaksi.

9-2.jpg

Kesken maljannoston ohi käveli tämä uskomattoman kaunis postinkantaja, Doris Pelkonen, joka saattaa olla tuttu parista muustakin legacystä. Pakotin Beatan tervehtimään Dorista ihan vain poikaperijän takia. NPC:thän ovat ikinuoria.

10-3.jpg

Juhlien lopullinen arvosana oli tunnelma katossa ja nuoripari, Rouva ja Herra Gable pääsivät viettämään laatuaikaa keskenään lyhyella häämatkalla.

11-3.jpg

Häämatkalta saavuttuaan Beata kysyi varovasti mitä mieltä Joonas olisi lapsista.

"Lapset olisivat ihania, vaikka huolto maksaakin paljon !" Joonas vastasi ja Beata huokasi onnellisena.

12-3.jpg

Ruoan jälkeen Joonaksen siisti kimppakyytiauto tuli hakemaan häntä.

13-3.jpg

Heti Joonaksen häivyttyä Beatan vatsa kasvoi, eli Beata siis on raskaana eikä ole saanut mitään randomia ruokamyrkytystä esim. erittäin paahdetuista leivonnaisista.

14-4.jpg

Mitä vitsiä ? Minä olin iiiihan 100 % varma että minulla on raskausvaatehack, mutta ilmeisesti se on poissa... :/ Joku Kyösti oli alkanut ahdistella Beataa jatkuvilla puheluilla joita Beata kyllä kuuliaisesti kuunteli.

15-4.jpg

Ulkona riehuvan ukkosmyrskyn takia Beata kävi sytyttämässä tulen kamiinaan ja lämmitteli tulen rauhallisessa valossa.

16-3.jpg

Ja niin Joonas tuli takaisin töistä ja toi mukanaan ylennyksen ! Niin sitä pitää Joonas poikaseni (tai ehkä sittenkin miehiseni...) !

17-3.jpg

Raskaudesta kärsivän Beata raukan oli vaikea nukkua kun Joonas katseli televisiota 24 tuntia vuorokaudessa miinus työtunnit.

18-3.jpg

Ja tässä kuvassa Beatan vatsa kasvoi, vaikkei sitä ehkä kovin hyvin huomaakkaan.

19-3.jpg

Joonaskin oli huomannut vaimonsa vatsan ja alkoi pelleillä tulevan vauvan kanssa. "Missä isii, täällä on se !" Joonas huuteli vatsalle.

20-3.jpg

Aamiaiseksi Beata päätti kokeilla mikropaahdettuja muroja. Mukava valinta, Beata.

21-2.jpg

Aamun valjetessa Beatan oli aika auttaa maailmaan yksi uusi henkilö. Tuskanhuudahdukset täyttivät asunnon eikä sattunut sitä kliseetä "aviomies-nukkuu-ja-nainen-synnyttää-yksin"- juttua.

22-2.jpg

Kohta Beatan käsillä lepäsikin isänsä ihon ja äitinsä silmät perinyt komea pojanalku, Oliver.

Kommentia kiitos ! Kertokaa myös ovatko suuret vai pienet kuvat (viime osa) paremmat.